image/svg+xml Bedrijfseconomischadvies Kwaliteits- zorgsysteem Internal audits Informatievoorziening Planning & Control Feedback- bijeenkomsten Interim-management Workshops &Trainingen Coaching BART LENSINK organisatieadvies


﹡Klik op een bestemming op de ↑menukaart ... of ga direct naar ➔ contact

INTERIM-MANAGEMENT

Veranderen terwijl de winkel open blijft

Interim-management gaat om het overbruggen van een periode van transitie, met duurzame samenwerking, naar een organisatie die toekomst bestendig is.


Doen we wel de goede dingen?

BART LENSINK monitoort de doelstellingen van de organisatie kritisch op hun haalbaarheid. Met vragen als: Doen we de goede dingen? en Doen we de dingen goed?

In interim-management speelt verandermanagement een steeds belangrijker rol. Als interim-manager moet hij niet alleen daadkrachtig en resultaatgericht kunnen optreden, maar ook gevoelig zijn voor signalen in de organisatie.

Daarom is het van belang dat hij goed met mensen omgaat, heeft oog heeft voor (politieke-) machtsverhoudingen en krachtenvelden en inzicht heeft in de organisatiecultuur. Hij zoekt naar richting op basis van zijn Moreel Kompas; op zijn omgevingsbewustzijn, sociaal bewustzijn en zelfbewustzijn.

Bouwen aan vertrouwen – sturen op resultaat

BART LENSINK leeft zich in, onderbouwt wat hij doet, waarom hij het doet en hoe zijn aanpak is. Hij kan van aanpak veranderen, als het toch weer anders blijkt te zijn dan gedacht. Hij beschikt over methodieken op het gebied van diagnose, strategie en interventie en heeft een breed gedragsrepertoire.

Als interim-manager maak ik de verbinding tussen beleid en praktijk. Ik stimuleer samenwerken binnen en tussen organisaties en creëer brede draagvlak voor veranderingen. Pragmatisch en actiegericht, met humor en met maximale betrokkenheid van medewerkers verkrijg ik resultaat en duurzaam rendement.

De veranderende processen hebben grote impact op onderling vertrouwen en samenwerking tussen medewerkers en managers in de organisatie. Alleen met maximale betrokkenheid van de medewerkers gaat het lukken.


Menukaart

Klik op de interactieve menukaart voor meer informatie over mijn dienstverlening.
Wil je meer weten? Bel of mail dan mij voor een afspraak: contact


Mijn opdrachten

Ik ben werkzaam als zelfstandig interim-manager en organisatie-adviseur.
Klik hieronder voor een overzicht van mijn interim-opdrachten:

BEDRIJFSVOERING

Kijk voor informatie over mijn rol bij
Sturen op resultaat in tijden van verandering:

TRANSITIEMANAGEMENT

Kijk voor informatie over mijn rol bij
Bouwen aan een toekomstbestendige organisatie:

naar menukaart
naar startpagina
naar contact-pagina
T (0320) 268 466
M 06 22 407 888
E info@bartlensink.nl
foto: Wout Ritzema blinque.nl
kompas: Ciska Beens MelkenSuiker.nl